Schedule for 4th Year Students

Go to specific Date:
yesterday  

Mon, Feb 27, 2017

  tomorrow
08:00 am  - 30min. 
Briones Other
Building: 120 (150)
Subintern  Wards orientation
08:00 am  - 60min. 
Cichon CB Learning
(434)
EM  Disaster Cases
08:30 am  - 30min. 
Gilbert Other
Building: 120 (150)
ICU  Orientation
08:30 am  - 120min. 
Kristopaitis CB Learning
Building: 120 (375)
Subintern  Pain Management
 Expand/Collapse for Material

09:00 am  - 90min. 
Simpson CB Learning
Building: 120 (150)
ICU  Respiratory failure
09:00 am  - 120min. 
Lec
(434)
EM  Orientation
10:30 am  - 90min. 
Gilbert CB Learning
Building: 120 (150)
ICU  Shock
11:00 am  - 180min. 
Workshop
Building: 120 (3526,3533,3532)
EM  Skills Demonstration
12:30 pm  - 45min. 
Greenhalgh CB Learning
Building: 120 (375)
Subintern  Electrolyte Disorders
 Expand/Collapse for Material

01:00 pm  - 60min. 
Hutchison CB Learning
Building: 120 (150)
ICU  Advanced Topics in Critical Care Ethics and Decision-Making
01:15 pm  - 45min. 
Greenhalgh CB Learning
Building: 120 (375)
Subintern  Handoffs
02:00 pm  - 120min. 
Patel Clinical Skills
Building: 120 (3533,3532)
ICU  Clinical Skills Exercise
02:00 pm  - 60min. 
O'Keefe CB Learning
Building: 120 (375)
Subintern  Fever

Upcoming Events, Tests & Due Dates


View Current | View All ]
3/07/2017 Tue Fourth Yr, CCGH - Epidemiology Presentations - Building: 120(375)
3/17/2017 Fri Fourth Yr, Match Day - ATRIUM - No classes Seniors (tentative, depending on NRMP) - Building: 120(Atrium)
3/24/2017 Fri EM, Final Exam - EM(370)
3/24/2017 Fri ICU, On-line exam - ICU - Building: 120(340,350)
3/24/2017 Fri Subintern, On-line Exam - Subintern - Building: 120(340,350)
3/27/2017 Mon Fourth Yr, Spring Break Mar 25 -Apr 2
3/28/2017 Tue Fourth Yr, Spring Break March 25 -Apr 2
© 2011 Loyola University Chicago Health Sciences Division. All rights reserved.  &npsp; Privacy Policy   Privacy Policy