Schedule for 3rd Year Students

Go to specific Date:
yesterday  

Mon, Jun 26, 2017

  tomorrow
08:30 am  - 30min. 
CALCAGNO Student Affairs
Building: 120 (190)
Third Yr  M3 Orientation: Pager Pickup
 Expand/Collapse for Material

09:00 am  - 40min. 
Mendez Student Affairs
Building: 120 (190)
Third Yr  M3 Orientation: Student Affairs
 Expand/Collapse for Material

09:40 am  - 5min. 
SONNTAG Student Affairs
Building: 120 (190)
Third Yr  M3 Orientation: Student Affairs
 Expand/Collapse for Material

09:45 am  - 15min. 
Student Affairs
Building: 120 (190)
Third Yr  M3 Orientation: Lorraine Fearon, APRN and Tiffany Libby, APN - Student Health Services
 Expand/Collapse for Material

10:00 am  - 15min. 
Student Affairs
Building: 120 (190)
Third Yr  M3 Orientation: Steven Uhrik, LCSW and Jodee Elliot, LCPC - Perspectives
 Expand/Collapse for Material

10:15 am  - 20min. 
Hopps Student Affairs
Building: 120 (190)
Third Yr  M3 Orientation: Academic Center for Excellence & Accessibility
 Expand/Collapse for Material

10:35 am  - 5min. 
Student Affairs
Building: 120 (190)
Third Yr  M3 Orientation: Alia Poulos, MA, Student Life Coordinator
 Expand/Collapse for Material

10:40 am  - 5min. 
CALCAGNO Student Affairs
Building: 120 (190)
Third Yr  M3 Orientation: Registration & Records - Pagers
 Expand/Collapse for Material

10:45 am  - 15min. 
Student Affairs
Building: 120 (190)
Third Yr  M3 Orientation: Break
 Expand/Collapse for Material

11:00 am  - 15min. 
Goldstein Student Affairs
Building: 120 (190)
Third Yr  M3 Orientation: Dean's Welcome
 Expand/Collapse for Material

11:15 am  - 15min. 
Student Affairs
Building: 120 (190)
Third Yr  M3 Orientation: Tammy Patterson, MBA, MPA, Associate Director, Financial Aid and Lupe Zarco, Assistant Director
 Expand/Collapse for Material

11:30 am  - 10min. 
Nakae Student Affairs
Building: 120 (190)
Third Yr  M3 Orientation: Recruitment and Student Life
 Expand/Collapse for Material

11:40 am  - 10min. 
Student Affairs
Building: 120 (190)
Third Yr  M3 Orientation: Safety in the Workplace, Tom Murray and Greg Moore, Campus Security
 Expand/Collapse for Material

11:50 am  - 10min. 
Leehey Student Affairs
Building: 120 (190)
Third Yr  M3 Orientation: Welcome to Hines! David Smith, MD
 Expand/Collapse for Material

12:00 pm  - 60min. 
Other
Building: 120 (Atrium)
Third Yr  M3 Orientation: Lunch Provided for Class of 2019
01:00 pm  - 15min. 
Larsen Lec
Building: 120 (190)
PCM3  Clinical Skills for 3rd Year: Advisor Program
 Expand/Collapse for Material

01:15 pm  - 30min. 
Graziano Lec
Building: 120 (190)
PCM3  Clinical Skills for 3rd Year: Log Cards, Online Documentation
 Expand/Collapse for Material

01:45 pm  - 90min. 
Graziano Special
Building: 120 (190)
PCM3  Clinical Skills for 3rd Year: PCM3 Introduction- Dr. Mark Kuczewski/Meet Clerkship Directors and Coordinators Third Year Expectations
 Expand/Collapse for Material

03:15 pm  - 30min. 
Graziano Lec
Building: 120 (190)
PCM3  Clinical Skills for 3rd Year: Logistics
 Expand/Collapse for Material

04:00 pm  - 120min. 
Other
Building: 120 (Atrium)
Third Yr  M3 White Coat Reception

Upcoming Events, Tests & Due Dates


View Current | View All ]
7/04/2017 Tue Third Yr, INDEPENDENCE DAY OBSERVED - NO CLASSES
7/05/2017 Wed Third Yr, All M3 Clerkships Begin
7/19/2017 Wed Third Yr, CCGH - Global Health Honors M3 Year Programming - Building: 120(190)
© 2011 Loyola University Chicago Health Sciences Division. All rights reserved.  &npsp; Privacy Policy   Privacy Policy